Next >
< Previous

GARDEN STREET BROWNSTONE | Hoboken, New Jersey

The floor went from an empty pass through, to one of the most inviting spaces in their home.

After gut renovating the entire brownstone, the couple (and their 3 children + dog) decided to take a break. It took them a few years until they were ready to think about the parlor level, which had remained unfurnished. The wonderful 10’ floor to ceiling windows and original plaster detailing made the space easy to work with. We began with the center room, designing custom built-ins to store their books, games and TV equipment. This cozy space became the family hub for movie and game night; however, the couple craved a quieter space for reading. Starting with a custom family sofa that we refurbished, we set to work to transform the front parlor into a serene, adult retreat. The floor went from an empty pass through, to one of the most inviting spaces in their home.