Next >

HUDSON STREET Brownstone | Hoboken, New Jersey

When you work with great clients, it is a pleasure to keep coming back!

The project was divided into three phases over the course of seven years.  We were originally hired to re-design the master bath. Phase two was more significant; the garden and parlor levels of the house would be reconfigured to work more efficiently with their lifestyle. The kitchen would double in size and would include a back staircase leading to a cozy den/office and back garden for dining al fresco. The last, most recent phase would include an update to the guest room and a larger, more functional teenage suite. When you work with great clients, it is a pleasure to keep coming back! It speaks to the relationship part of our job, which is one of my favorites.